Teltudlejning

Vi kan også tilbyde telte I mange 
forskellige størrelser og modeller,
samt borde, bænke, scene etc.

Herning Tivolipark det mest moderne i branchen, med et enestående samarbejde med tivolifolk i hele Europa, hvilket gør det til et af Danmarks førende tivolier. Dette mærkes blandt andet ved, at Herning Tivolipark hvert år kommer med nyheder, og derfor holder sig hundrede procent "up to date". Hver uge flytter tivoliet over 50 enheder til nye pladser.

Herning Tivolipark ApS • Lerbjerg 17A • 7400 Herning
© Copyright: Herning Tivolipark ApS & reklamemand 2015 • Alle billeder er beskyttet under Dansk LovgivningJuridiske forhold
Forside. Forlystelser. Billeder. Udlejning. Historie. Teltudlejning. Udenfor sæsonen. Arrangørinfo. Kontakt. Links.

Udlejning


Vores forlystelser kan lejes samlet eller enkeltvis til arrangementer som f.eks. kultur-forenings-, gågade- og torvearrangementer, samt til butikscentre, messer, jule-markeder etc.


Vi sætter en ære i at vores forretninger altid er vedligeholdte og pæn i stand, alt lys virker, og alle boder er pæn pyntet op med flotte gevinster. Vores personale er altid velsoigneret og  behjælpsomme overfor publikum. Alle vores forlystelser opfylder alle sikkerhedskrav, og er synet og godkendt af Force Instituttet.


Vi kan også levere div. former for catering, spisevogne, samt fest- og partytelte.

Vi har mange års erfaring, og er gerne behjælpelig med tilladelser, markedsføring etc.


Alt efter arrangementets art og størrelse giver vi gerne et uforpligtende tilbud. I er altid velkomne til at kontakte os, og husk vores motto: Intet er for stort - intet er for lille...