Teltudlejning

Vi kan også tilbyde telte I mange 
forskellige størrelser og modeller,
samt borde, bænke, scene etc.

Herning Tivolipark det mest moderne i branchen, med et enestående samarbejde med tivolifolk i hele Europa, hvilket gør det til et af Danmarks førende tivolier. Dette mærkes blandt andet ved, at Herning Tivolipark hvert år kommer med nyheder, og derfor holder sig hundrede procent "up to date". Hver uge flytter tivoliet over 50 enheder til nye pladser.

Herning Tivolipark ApS • Lerbjerg 17A • 7400 Herning
© Copyright: Herning Tivolipark ApS & reklamemand 2015 • Alle billeder er beskyttet under Dansk LovgivningJuridiske forhold
Forside. Forlystelser. Billeder. Udlejning. Historie. Teltudlejning. Udenfor sæsonen. Arrangørinfo. Kontakt. Links.

Historie


Sten og Jan Andersen er anden generation af Herning Tivolipark, som blev startet i 1960'erne af Viola og Verner Andersen, med blot en luftgynge, et skydetelt og en automathal.

I dag er Herning Tivolipark det mest moderne i branchen, med et enestående samarbejde med tivolifolk i hele Europa, hvilket gør det til et af Danmarks førende tivolier. Dette mærkes blandt andet ved, at Herning Tivolipark hvert år kommer med nyheder, og derfor holder sig hundrede procent "up to date". Hver uge flytter tivoliet over 50 enheder til nye pladser. Tivoliet kan stort set opstilles over alt, og der rådes over eget generatoranlæg, hvilket gør andre elektricitetskilder unødvendige!

Herning Tivolipark opererer ikke blot i sommersæsonen, som så mange andre tivolier. Der arrangeres nemlig adskillige vinterarrangementer, hvilket gør tivoliet til en helårsbeskæftigelse for de mange ansatte. Bl.a. kan nævnes at Herning Tivolipark er idémand og medarrangør til Danmarks største indendørs tivoli "Slaraffenland" der afholdes i Odense Congresscenter hvert år i vinterferien.

Sikkerheden og kvaliteten er i højsædet i Herning Tivolipark, og bliver selvfølgelig løbende tjekket og godkendt af Dansk Teknologisk Institut. Herning Tivolipark går aldrig på kompromis med noget, og dette gør at Herning Tivolipark i år kommer på flere pladser for 25. gang i træk. Tivoliet råder over en lang række forlystelser, som helt sikkert vil glæde både store og små, og kan gøre dit arrangement fuldendt.